Factură la gaze de peste 1.100 de lei, la un bloc fără niciun consumator

 Factură la gaze de peste 1.100 de lei, la un bloc fără niciun consumator
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2022

O asociație de proprietari din Galați a primit o factură de gaz de 1.100 de lei pentru un bloc în care nu mai exista niciun consumator branșat la rețeaua centralizată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Asociația de proprietari a primit, în 31 ianuarie, o factură la gaze în valoare de 1.160 de lei pentru un bloc în care nu mai era niciun consumator branșat la sistemul comun de alimentare cu gaze, toți locatarii având branșamente individuale. 

Amazon crește salariile CITEȘTE ȘI Amazon crește salariile

Ultimul client se debranșase pe 19 ianuarie de la sistemul centralizat, iar asociația a notificat compania să ridice contorul comun.  

”Am citit indexul în ziua respectivă și am făcut adresă către cei de la gaze să vină să ia contorul. După 10 zile, am primit factura asta, care evident este mare și nu corespunde cu consumul”, a declarat președintele Asociației, citat de www.viata-libera.ro.  

 

viewscnt
Afla mai multe despre
factură la gaze
galati