Fostul șef de la Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer, condamnat definitiv cu suspendare

Fostul șef de la Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer, condamnat definitiv cu suspendare

FOTO Octav Ganea / Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2020

Fostul șef al Transelectrica Marius Carașol, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer pentru a putea ocupa funcția de conducere în companie, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 2 ani și 8 luni închisoare cu suspendare pentru înșelăciune și uz de fals.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Curtea de Apel București a respins apelurile declarate de procurori și Transelectrica, fiind menținută sentința dată în februarie 2020 de Judecătoria Sectorului 1, scrie Agerpres.

Wizz Air lansează noi rute, spre România și Republica Moldova CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează noi rute, spre România și Republica Moldova

Conform deciziei primei instanțe, Marius Carașol trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probațiune și să presteze muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Comunei Clinceni sau la Postul de poliție Clinceni, pe o perioadă de 120 de zile.

Judecătorii au respins acțiunea civilă formulată de Transelectrica SA, ca rămasă fără obiect, după ce Carașol a achitat prejudiciul de 460.000 de lei.

Marius Carașol a fost trimis în judecată, în decembrie 2019, pentru uz de fals și înșelăciune, în legătură cu diploma de inginer depusă la cererea de angajare la companiile General Electro Proexim și Transelectrica.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
marius carașol