FOTO Factură la curent de peste 27.000 de lei primită de o familie. Explicația Electrica

FOTO Factură la curent de peste 27.000 de lei primită de o familie. Explicația Electrica
scris 30 aug 2021

O familie din Alba-Iulia a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce au primit factura la curent electric.

Familia a descoperit că trebuie să plătească o factură cu o valoarea de 27.808,13 lei.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Oamenii au postat documentul pe rețelele de socializare și spun că nu poate fi altceva decât o greșeală, scrie Ziarul Unirea.

”Împreună. De peste 120 de ani…Și facturile cred că tot de-atunci se adună. Care este reacția social acceptată când primești o factură de 27.808,13 lei, sâmbătă după-masa?”, a fost mesajul acestora.

FOTO Factură la curent de peste 27.000 de lei primită de o familie. Explicația Electrica

Electrica Furnizare precizează că factura menționată este cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuție zonal.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Din cauza unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client.

RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe CITEȘTE ȘI RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe

Compania Electrica Furnizare a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcționare a întregului lanț de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză.

viewscnt
Afla mai multe despre
factura
energie electrica