Gazprom anunță că plățile de la Nord Stream sunt blocate de interdicția Elveției

Gazprom anunță că plățile de la Nord Stream sunt blocate de interdicția Elveției
scris 12 nov 2018

Gazprom a anunțat luni că un tribunal elvețian a emis un ordin ce prevede blocarea plăților de la operatorii gazoductului Nord Stream, ca parte a disputei legale dintre producătorul rus de gaze naturale și compania ucraineană Naftogaz, transmite Reuters.

Toate plățile de la Nord Stream AG și Nord Stream 2 AG vor fi direcționate spre autoritățile elvețiene, a informat Gazprom.

Americanii de la BSOG își asigură transportul de la țărm al gazelor din zăcământul Midia din Marea Neagră, deși nu au hotărât încă dacă investesc în proiect: \ CITEȘTE ȘI Americanii de la BSOG își asigură transportul de la țărm al gazelor din zăcământul Midia din Marea Neagră, deși nu au hotărât încă dacă investesc în proiect: "Decizia finală depinde de evaluarea Legii offshore"

În februarie, Tribunalul internațional de arbitraj de la Stockholm a decis că Gazprom trebuie să plătească Naftogaz suma de 2,65 miliarde dolari, după o dispută de durată dintre cele două companii pe tema livrărilor de gaze naturale, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gazprom
nord stream