Germanii de la RWE preiau, în România, clienții furnizorului de energie Fidelis

Germanii de la RWE preiau, în România, clienții furnizorului de energie Fidelis
scris 25 mai 2017

RWE Energie, companie controlată de grupul energetic german RWE prin intermediul firmei Budapesti Elektromos Muvek Nyrt, va prelua portofoliul de clienți al Fidelis Energy, furnizor de energie electrică și gaze, operațiunea fiind avizată de Consiliul Concurenței.

Grupul RWE este lider european în domeniul energetic, fiind activ în producerea, transportul și comercializarea de energie electrică și gaze naturale. Grupul este cel mai mare producător de energie electrică din Germania.

În România, RWE s-a concentrat pe deservirea clienților non-casnici de energie electrică, portofoliul de furnizare gaze naturale fiind redus.

Companiile din energie vor cere și acordul deținătorului unui teren, nu doar al proprietarului, pentru lucrări de explorare sau exploatare CITEȘTE ȘI Companiile din energie vor cere și acordul deținătorului unui teren, nu doar al proprietarului, pentru lucrări de explorare sau exploatare

Fidelis operează pe piața energiei electrice din România, ca furnizor de energie electrică, precum și pe piața gazelor naturale.

viewscnt
Afla mai multe despre
rwe
fidelis
energie