Licitație pentru modernizarea echipamentelor de la 40 de puncte și module termice din Sectorul 4

Licitație pentru modernizarea echipamentelor de la 40 de puncte și module termice din Sectorul 4
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2023

Compania Municipală Termoenergetica anunță pe SEAP licitație pentru eficientizarea funcționării a 40 de puncte și module termice din Sectorul 4.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul, împărțit în patru loturi, are o valoare totală estimată la 78.539.539 lei, scrie Agerpres.

Importurile de gaze naturale au scăzut cu două treimi în primele trei luni din acest an CITEȘTE ȘI Importurile de gaze naturale au scăzut cu două treimi în primele trei luni din acest an

Conform anunțului, contractul vizează eficientizarea funcționarii punctelor termice din zona Berceni Giurgiu și Berceni Oltenița.

Directorul general al Termoenergetica, Claudiu Crețu, a precizat că vor fi modernizate echipamentele din punctele termice pentru a asigura o calitate mai bună a funcționării acestora și o scădere e pierderilor.

"Noi avem probleme pe întreg sistemul, pe întreg lanțul: de la preluarea energiei termice din CET-uri până la subsolul blocurilor. Am concentrat eforturile în ultimii ani pe rețeaua primară de conducte, pentru că acolo pierderile sunt cele mai mari. Dar acum, odată cu demararea șantierelor pe marile conducte, în acest moment, avem și aceste investiții în modernizarea punctelor termice. Vom căuta să modernizăm și anumite tronsoane din rețeaua secundară, astfel încât în paralel să putem moderniza cât mai mult din acest sistem", a precizat el pentru AGERPRES.

Criteriul de atribuire îl reprezintă prețul cel mai scăzut. Durata contractului va fi de 12 luni.

Ofertantul trebuie să facă dovada realizării în ultimii cinci ani de lucrări similare în valoare cumulată de minim 25.000.000 lei fără TVA, prin prezentarea a maximum nouă contracte în care să fi realizat următoarele tipuri de lucrări: instalații termice, instalații contorizare, instalații electrice și automatizare, construcții (rezistență și arhitectură), instalații sanitare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 10 iulie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
licitație
puncte termice