Poșta a primit trei oferte pentru furnizarea de energie electrică. Miza contractului - 37 milioane de lei

Poșta a primit trei oferte pentru furnizarea de energie electrică. Miza contractului - 37 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 24 feb 2016

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a primit, săptâmâna trecută, trei oferte pentru furnizarea de energie electrică pe 4 ani necesară alimentării unui număr de 1.741 de locuri de consum ale operatorului, valoarea contractului fiind estimată la 37 milioane lei, TVA inclusă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ofertele au fost depuse de Tinmar Energy București, E.ON Energie Romania Târgu-Mureș și Elsaco Energy Botoșani, conform datelor operatorului poștal.

Cantitatea totală de energie electrică care va fi achiziționată de Poșta Română se situează între 47.229 și 70.843 MWh.

Cu aproximativ 27.000 de salariați, Poșta Română este cel mai mare operator local de profil și are o rețea teritorială de peste 5.600 de unități.

Surpriză de la Senat pe darea în plată: Amendamentul bancherilor cu excluderea Prima Casă merge la vot în plen CITEȘTE ȘI Surpriză de la Senat pe darea în plată: Amendamentul bancherilor cu excluderea Prima Casă merge la vot în plen

În 2014, compania a înregistrat venituri totale de 1,19 miliarde de lei și un profit net de 22,9 milioane de lei (profit brut de 37,5 milioane lei), după mulți ani în care a înregistrat pierderi.

Pentru anul trecut, compania și-a bugetat un profit brut de doar 1,6 milioane lei.

Acționarii companiei sunt Ministerul pentru Societatea Informațională, care deține 75% din acțiuni, și Fondul Proprietatea, cu o participație de 25%.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
energie
licitatie
oferte