Prețurile petrolului au crescut

Prețurile petrolului au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2022

Prețurile petrolului au crescut miercuri cu 2 dolari pe baril, un raport privind scăderea stocurilor în Statele Unite și reducerea fluxurilor de gaze rusești către Europa compensând îngrijorarea cu privire la scăderea cererii și la o creștere a ratei dobânzii în SUA, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stocurile de țiței din SUA au scăzut cu 4,5 milioane de barili săptămâna trecută, în condițiile în care exporturile au crescut la un maxim istoric din cauza cotației mai mici a țițeiului american față de petrolul Brent, de referință la nivel internațional, a anunțat Administrația pentru Informații Energetice din SUA, scrie News.ro.

Rusia reduce fluxul de gaze spre Germania la 20% din capacitatea Nord Stream CITEȘTE ȘI Rusia reduce fluxul de gaze spre Germania la 20% din capacitatea Nord Stream

Prețul țițeiului Brent a crescut cu 2,15 dolari, sau cu 2,1%, la 106,55 dolari pe baril, la ora 15:01 GMT (18:00 ora România).

Cotația țițeiului american West Texas Intermediate (WTI) a avansat cu 2,48 dolari, sau cu 2,6%, până la 97,46 dolari pe baril.

După o scădere bruscă în ultimele două săptămâni, cererea de benzină din SUA a revenit cu un avans de  8,5% de la săptămână la săptămână, potrivit datelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret