Prețurile petrolului de îndreaptă spre cea mai lungă creștere din ultimele șase luni, dar în iunie sunt pe scădere

Prețurile petrolului de îndreaptă spre cea mai lungă creștere din ultimele șase luni, dar în iunie sunt pe scădere
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iun 2017

Prețurile petrolului sunt în creștere vineri pentru a șaptea zi consecutiv, cea mai lungă perioadă pozitivă din ultimele șase luni, ca urmare a scăderii producției și a stocurilor de benzină în Statele Unite, dar în luna iunie vor fi pe scădere, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Producția de țiței din SUA a scăzut săptămâna trecută cel mai mult în ultimul an, din cauza lucrărilor de întreținere de la exploatările din Alaska și a furtunii tropicale Cindy, în timp ce stocurile de benzină au scăzut pentru a doua săptămână consecutiv, scrie News.ro.

OPEC și partenerii săi nu sunt îngrijorați de ritmul redresării pieței și nu intenționează să discute noi reduceri ale producției, pe lângă cele convenite deja, care vor fi valabile până în martie 2018, a declarat Ministrul Energiei din Emiratele Arabe Unite, Suhail Mazrouei.

Mediul de afaceri: Impozitul pe cifra de afaceri este unul de secolul XIX, arată incapacitatea autorităților de colecta un impozit pe profit aplicat în toate țările europene CITEȘTE ȘI Mediul de afaceri: Impozitul pe cifra de afaceri este unul de secolul XIX, arată incapacitatea autorităților de colecta un impozit pe profit aplicat în toate țările europene

Cotația petrolului american WTI a urcat vineri, la New York, cu până la 45 de cenți, la 45,38 dolari pe baril, fiind cotat ulterior la 45,35 dolari pe baril.

Prețul petrolului Brent,  pentru contracte cu livrare în august, care expiră vineri, a urcat cu până la 45 de cenți, la 47,87 dolari pe baril, la bursa din Londra. Prețul a scăzut cu 4,9% în iunie și cu 9,5% în trimestrul al doilea.

viewscnt
Afla mai multe despre
preturile petrolului