Primăria Capitalei, nou pas pentru achiziționarea celor 20 de minicentrale termice

Primăria Capitalei, nou pas pentru achiziționarea celor 20 de minicentrale termice
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2023

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat că cei de la Compania Municipală Energetica Servicii urmează să demareze procedurile pentru achiziționarea acestor sisteme modulare care vor asigura furnizarea optimă a agentului termic și apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente și aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Valoarea investiției este de peste 100 milioane lei, fără TVA, a mai spus edilul.

Renovatio va primi 9,5 milioane euro de la UE pentru a construi peste 200 de stații de încărcare mașini electrice în România CITEȘTE ȘI Renovatio va primi 9,5 milioane euro de la UE pentru a construi peste 200 de stații de încărcare mașini electrice în România

„Am mai făcut un pas pentru achiziționarea celor 20 de minicentrale termice. Compania Municipală Energetica Servicii urmează să demareze procedurile pentru achiziționarea acestor sisteme modulare care vor asigura furnizarea optimă a agentului termic și apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente și aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare”, a anunțat Nicușor Dan, potrivit News.ro.

Edillul general a mai spus că „instalațiile modulare constau în containere transportabile, mobile, în care se află amplasate echipamentele pentru producerea de energie termică – cazane de apă caldă, conducte, vase de expansiune, colectoare, stații de tratare a apei, instalații de alimentare cu combustibil, apă, energie electrică, automatizare, parte electrică, etc.”.

Valoarea investiției este de 105.567.644,78 lei, fără TVA, a adăugat Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
minicentrale termice