Programul de guvernare - Plan național de montare panouri fotovoltaice pe blocuri

Programul de guvernare - Plan național de montare panouri fotovoltaice pe blocuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2023

Programul de guvernare al noului Guvern Ciolacu prevede un program național de montare a instalațiilor fotovoltaice pe blocuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Documentul face referire la:

Acțiunile Fondul Proprietatea scad cu 5%. Piața interpretează că tranzacția de vânzare a participației la Hidroelectrica se va face cu discount CITEȘTE ȘI Acțiunile Fondul Proprietatea scad cu 5%. Piața interpretează că tranzacția de vânzare a participației la Hidroelectrica se va face cu discount
  1. Inițierea unui program în urma căruia acoperișurile instituțiilor publice să poată fi acoperite de panouri fotovoltaice, în vederea dobândirii independenței energetice pentru fiecare instituție în parte;
  2. Inițierea unui program pentru condominii (blocuri sau locuințe colective), în urma căruia acoperișurile acestor clădiri să poată fi acoperite cu panouri fotovoltaice, în vederea dobândirii independenței energetice pentru fiecare clădire în parte.
  3. Fiecare imobil nou construit cu destinație de locuință să prevadă componenta verde (panouri fotovoltaice, iluminat inteligent, locuri de parcare în subteran și spații verzi).

Programul propune atingerea pragului de 100.000 de prosumatori în România până la finalul anului 2024, obiectiv la care ar urma să contribuie și programul național de subvenționare “Casa Verde Fotovoltaice”, cu 100.000 de noi proiecte care să fie lansate până la finalul acestui an, arată Radio Infinit.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvernul ciolacu
panouri fotovoltaice