RADET București începe probele la cald pe timpul nopții

RADET București începe probele la cald pe timpul nopții
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2017

RADET București începe, marți, probele pentru sezonul de încălzire 2017-2018, pentru toți consumatorii din mediul urban din Capitală. În instituțiile sociale, spitale și școli, probele la cald sunt deja în curs de desfășurare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice, probele vor începe marți, la ora 22.00, la toți consumatorii din mediul urban din Capitală. În instituțiile sociale și educative, respectiv spitale, școli, grădinițe, creșe și căminele de bătrâni, probele la cald se află deja în curs de desfășurare, scrie News.ro.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

„Această acțiune se va derula într-un mod progresiv, ținând seama de dimensiunile sistemului de termoficare și a numărului de consumatori, și se va desfășura inclusiv în zilele de weekend, astfel încât pe măsură ce temperatura exterioară va scădea toți consumatorii să beneficieze de agent termic pentru încălzire în condiții normale”, mai precizează RADET.

BNR împrumută băncile cu 9,3 miliarde de lei pentru a calma dobânzile din piață. Cea mai mare operațiune repo după 2013 CITEȘTE ȘI BNR împrumută băncile cu 9,3 miliarde de lei pentru a calma dobânzile din piață. Cea mai mare operațiune repo după 2013

Regia spune că proprietarii care doresc amânarea amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanții săi legali, la registratura RADET, la secțiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a cerut, la începutul lunii octombrie a anului trecut, modificarea legii care permite furnizarea agentului termic după trei zile de temperaturi sub 10 grade Celsius.

„Pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 și 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislației, pentru ca oamenii să nu mai aștepte această perioadă în frig”, a spus atunci Firea.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet