Statele Unite mențin opțiunea sancțiunilor în legătură cu Nord Stream 2

Statele Unite mențin opțiunea sancțiunilor în legătură cu Nord Stream 2
scris 9 nov 2018

Statele Unite încă ar putea să impună sancțiuni legate de construcția gazoductului Nord Stream 2, care ar aduce gazul rusesc direct în Germania pe sub Marea Baltică, a declarat joi secretarul american pentru energie Rick Perry, informează Reuters.

Perry, care efectuează vizite în state est-europene, a făcut această declarație la Varșovia, în contextul în care administrația președintelui Donald Trump caută să încurajeze cumpărarea de gaze din Statele Unite sau de la alți furnizori în loc să crească achizițiile din Rusia, scrie Agerpres.

Canadienii de la Euro Sun au atras 2 milioane de dolari pentru proiectul aurifer de la Rovina, al doilea ca mărime din Europa. Un fond de investiții intră în proiect CITEȘTE ȘI Canadienii de la Euro Sun au atras 2 milioane de dolari pentru proiectul aurifer de la Rovina, al doilea ca mărime din Europa. Un fond de investiții intră în proiect

Gigantul producător de gaz Gazprom din Rusia este acționarul unic în Nord Stream 2, cu o participație de 50% la proiectul evaluat la 9,5 miliarde de euro (11 miliarde dolari). Partenerii din Vest ai Gazprom sunt OMV austriac, alături de Uniper, Wintershall, Shell și Engie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nord stream 2
sua