Transgaz scoate la licitație capacitățile de export și import de gaze naturale de la granițele cu Ungaria și Bulgaria

Transgaz scoate la licitație capacitățile de export și import de gaze naturale de la granițele cu Ungaria și Bulgaria
scris 30 iul 2018

Transgaz a publicat pe site-ul propriu anunțurile privind scoatere la licitație a capacităților de export și import de gaze din și spre Ungaria și Bulgaria, pentru anul gazier 2018-2019.

Efectul denominării din Venezuela: Cu cea mai mică monedă disponibilă pe piața, de 0,5 bolivari “suverani”, va putea fi făcut plinul a 100 de SUV-uri CITEȘTE ȘI Efectul denominării din Venezuela: Cu cea mai mică monedă disponibilă pe piața, de 0,5 bolivari “suverani”, va putea fi făcut plinul a 100 de SUV-uri

Astfel, operatorii de rețea interesați să-și rezerve capacitate de import sau export în relația cu Ungaria, la Csanadpalota, sau în relația cu Bulgaria, prin conducta Giurgiu-Ruse, au trebuit să se înregistreze până pe 27 iulie, urmând ca, până pe 31 iulie, să depună garanția de participare la licitație, atât la Transgaz, cât și la operatorul de sistem din Ungaria, respectiv Bulgaria, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
transgaz