ULTIMA ORĂ RADET intră în faliment

ULTIMA ORĂ RADET intră în faliment
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2019

Curtea de Apel București a hotărât luni ca Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice București (RADET) să intre în faliment, decizia fiind definitivă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
EXCLUSIV Cum a ajuns Transgaz marele câștigător al prăbușirii prețului gazelor? Depogaz a stopat înmagazinările în numele furnizorilor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cum a ajuns Transgaz marele câștigător al prăbușirii prețului gazelor? Depogaz a stopat înmagazinările în numele furnizorilor

Judecătorii de la CAB au respins apelurile făcute în proces, fiind menținută decizia luată în aprilie 2019 de Tribunalul București, prin care a fost declarat falimentul RADET, scrie Agerpres.

Prim-ministrul Orban i-a cerut ministrului Economiei să se deplaseze la Electrocentrale București (ELCEN), companie controlată de Ministerul Economiei, și care este furnizorul de agent termic al RADET.

”L-am sunat imediat la ministrul Economiei să se deplaseze la ELCEN, de asemenea, să ia măsurile legale astfel încât să identificăm posibilitățile legale să nu fie afectată alimentarea cu energie termică și apă caldă a bucureștenilor”, a precizat premierul Orban.

Luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că bucureștenii vor avea în continuare apă caldă și căldură.

"Am luat măsuri din timp pentru a putea garanta continuitatea agentului termic în Capitală. (...) O eventuală lichidare a RADET nu înseamnă dispariția sistemului de termoficare, pentru că activitatea regiei va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica", a explicat Firea.

viewscnt
Afla mai multe despre
radet
faliment