Vrem să asigurăm consumatorii noștri că Tinmar Energy NU a denunțat în mod unilateral niciun contract cu data de 16 septembrie 2022 și niciun consumator din portofoliu nu va rămâne fără furnizor / curent electric

Vrem să asigurăm consumatorii noștri că Tinmar Energy NU a denunțat în  mod unilateral niciun contract cu data de 16 septembrie 2022 și niciun consumator din  portofoliu nu va rămâne fără furnizor / curent electric
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 sep 2022

În contextul actual, în care au apărut știri neadevărate despre compania Tinmar Energy, dorim să le comunicăm partenerilor de business cât și clienților că Tinmar Energy rămâne un nume de referință în industria energetică și că respectăm conduita în piață, fiind în sprijinul clienților așa cum i-am obișnuit, că NU am depus licență de furnizare și că NU am denunțat contracte așa cum s-a cascadat în media zilele acestea. Sunt informații neadevărate, ofensatoare și absurde și au scopul de a discredita  activitatea societății noastre.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Există o serie de consumatori care au răspuns pozitiv solicitărilor noastre și cu care am încetat relațiile contractuale ca urmare a înțelegerii amiabile între părți.

Tinmar Energy are în portofoliu un număr de 3.000 de consumatori finali. Folosirea unor informații exagerate în mod iresponsabil, total neadevărate, inducerea eronată a ideii că Tinmar Energy ar putea lăsa un număr atât de mare de consumatori (100.000), echivalentul locuitorilor unui oraș de dimensiunea Bacăului, fără energie electrică este în mod evident de natură să pună societatea noastră într-o lumină defavorabilă atât în relația cu clienții, cât și cu instituțiile finanțatoare.

Tinmar Energy NU a denunțat unilateral niciun contract și niciunul dintre consumatorii Tinmar nu va rămâne fără curent electric.             

Consumatorii casnici NU au făcut obiectul notificărilor transmise de societatea furnizoare. În contextul noilor modificari legislative, societatea noastră încearcă să adapteze strategia de furnizare a energiei electrice astfel încât să nu afecteze, în primul rând, consumatorii casnici și să poată susține inclusiv și toate celelalte categorii de consumatori.        

Societatea noastră își respectă clienții și obligațiile asumate în relațiile contractuale cu aceștia și numai dacă prevederile contractuale o permit demarează discuții cu consumatorii în vederea găsirii unor soluții de comun acord pentru modificarea condițiilor contractuale, respectiv continuarea contractelor.

Toate contractele încheiate de societatea Tinmar Energy au fost încheiate cu respectarea condițiilor și termenilor impuși de legislația incidentă. Societatea are încheiate contracte atât cu persoane de drept privat, cât și cu persoane de drept public. Contractele încheiate cu instituții ale statului român au fost semnate în urma proceselor de licitație publică la care aveau posibilitatea și au participat și alți jucători din piață. Licitații pentru desemnarea furnizorului de energie electrică și/sau gaze naturale se organizează periodic de către instituții publice, iar câștigătorii sunt desemnați în funcție de prețul oferit și de îndeplinirea criteriilor din caietele de sarcini.                   

Licitațiile, condițiile de desfășurare și câstigătorii licitațiilor sunt informații cu caracter public.

În ceea ce privește cifra de afaceri și profitul societății, acestea provin din mai multe ramuri de business în care compania Tinmar activează: furnizare energie electrică, furnizare  gaze naturale, comercializarea produselor petroliere, trading produse agricole.

Creșterea cifrei de afaceri și a profitului în ultimul an este, pe de o parte, rezultatul creșterii organice pe fiecare ramură de business în cei 21 de ani de existență, iar pe de altă parte se datorează creșterii valorii de tranzacționare pentru fiecare unitate de produs. Este de notorietate că, de la an la an, prețul produselor energetice a crescut de câteva ori, motiv pentru care și cifra de afaceri a crescut în același ritm.

Suntem o societate solidă, solvabilă, fiind pe deplin capabilă să ne onorăm toate obligațiile financiare ce îi revin.

Asocierea nefericită a numelui Tinmar Energy cu noțiunea de faliment/insolvență este total șicanatorie și de rea-credință.      

viewscnt
Afla mai multe despre
tinmar energy
contracte
energie