Farmavet - afaceri în creștere

Farmavet - afaceri în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mar 2021

Grupul Farmavet, cel mai mare integrator de servicii veterinare din România (producție de produse medicamentoase și biologice de uz veterinar, producție de nutrețuri combinate – distribuție – retail), încheie anul 2020 cu aproximativ 45 de milioane de euro cifra de afaceri, reprezentând o creștere de 20% față de anul anterior. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Farmavet este specializată în comercializarea produselor biologice, medicamentelor, dezinfectanți, raticide, reagenți chimici, echipament de protecție sanitar etc.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Grupul, denumit generic Farmavet Group, alatură companiile Farmavet, Pasteur Filiala Filipești și FNC Nutriție Pietroiu.

Întreaga producție este preluată în rețeaua de distribuție și de lanțul de farmacii proprii, ambele gestionate de Farmavet.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Farmavet, cunoscută cu acest nume din 1990, a fost înființată în 1955 sub denumirea de Centrala Farmaceutică Zooveterinară, fiind unul dintre principalii jucători în domeniu. 

Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G CITEȘTE ȘI Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G

Producția de vaccinuri și medicamente de uz veterinar se desfașoară în 3 fabrici certificate GMP (o fabrică de vaccinuri la București și 2 fabrici de medicamente la Filipeștii de Pădure). Producția este completată de o a patra fabrică de nutrețuri și furaje situată în Borcea.

Din 2019, grupul beneficiază de susținerea fondului de investiții China Central and Eastern Europe Investment Co-operation Fund II prezent pe 16 piețe din regiune cu angajamente de peste 1,2 miliarde USD

viewscnt
Afla mai multe despre
farmavet
servicii veterinare