Rețeaua Dr. Leahu - plan agresiv de extindere: pregătește cea mai mare investiție realizată până în prezent de companie

Rețeaua Dr. Leahu - plan agresiv de extindere: pregătește cea mai mare investiție realizată până în prezent de companie

Adrian Ionuț Leahu

Emil Popescu
Emil Popescu
scris 15 feb 2021

Rețeaua Dr. Leahu va deschide în prima jumătate a anului o clinică stomatologică la Ploiești și un spital cu același profil la Cluj-Napoca, acesta reprezentând cea mai mare investiție realizată până în prezent de companie, de 1,5 milioane euro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Cele două deschideri nu vor fi singurele din acest an, în condițiile în care rețeaua are un plan agresiv de extindere, care includ lansarea a 20 de clinici în următorii cinci ani, conform datelor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Extinderea va fi efectuată atât prin amenajarea de centre dentare proprii, cât și prin încheierea de parteneriate cu alți jucători din industrie.

Investiția de la Cluj-Napoca este finanțată prin credite bancare și majorarea de capital atrasă anul trecut odată cu implicarea Morphosis, un fond de investiții axat pe companii mici și mijlocii românești.

Vodafone Kids Ski Challenge, Azuga, 12-13 Februarie 2021. Copiii noștri au nevoie de sport, aer liber si competiție CITEȘTE ȘI Vodafone Kids Ski Challenge, Azuga, 12-13 Februarie 2021. Copiii noștri au nevoie de sport, aer liber si competiție

Spitalul va avea bloc operator, centru de radiologie dentară, laborator de tehnică dentară și o zonă dedicată copiiilor.

Investiția în clinica de la Ploiești se ridică la 600.000 euro, iar finanțarea este asigurată pe de o parte cu fonduri atrase de la Morphosis, iar pe de alta prin contribuția unui partener local.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Dr. Leahu a deschis anul trecut, la Londra, prima clinică din străinătate, mișcare anunțată la Profit TV.

“Planurile de viitor includ și alte state din Uniunea Europeană, dar nu ne-am setat neaparat un obiectiv pentru 2021 în acest sens”, a declarat pentru Profit.ro dr. Ionuț Leahu, CEO-ul și fondatorul rețelei.

În 2019, clinicile Leahu au avut o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de lei, iar pentru 2020 datele anunțate anterior indicau o creștere de sub 10%.

FOTO Noi experiențe pentru bucureșteni la AFI Cotroceni CITEȘTE ȘI FOTO Noi experiențe pentru bucureșteni la AFI Cotroceni

Anul trecut, rețeaua a avut 15.000 de pacienți unici, iar în 2021 sunt așteptați 20.000 de pacienți.

Fondată în 2011 de dr. Ionuț Leahu, specialist în implantologie dentară, compania are acum peste 100 de cabinete, în 13 clinici deschise la București, Pitești, Timișoara, Iași, Sibiu, Constanța, Oradea, Turda și Londra, cu un total de circa 370 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
dr. leahu clinici stomatologice investiții