Acțiunile Apple ating noi recorduri în așteptarea lansării noului model de iPhone. Capitalizarea Apple a depășit pentru prima dată 840 miliarde dolari

Acțiunile Apple ating noi recorduri în așteptarea lansării noului model de iPhone. Capitalizarea Apple a depășit pentru prima dată 840 miliarde dolari
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 30 aug 2017

Acțiunile Apple au închis marți la un nou nivel record, de aproape 163 dolari pe unitate, iar astăzi continuă avansul, fiind în creștere cu circa 0,3%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile gigantului american au închis, ieri, în urcare cu 0,9%.

De la începutul anului, acțiunile Apple au crescut cu peste 40%, în timp ce indicii bursieri americani S&P 500 și Dow Jones Industrial au urcat cu 9%, respectiv 10,5%. Capitalizarea Apple a depășit ieri, pentru prima dată, 840 de miliarde de dolari.

FOTO Cum va arăta iPhone 8 CITEȘTE ȘI FOTO Cum va arăta iPhone 8

Apple a anunțat marți un parteneriat cu Accenture în vederea creării unor aplicații noi pentru companii, veste care a contribuit la atingerea unui nou record pe bursă pentru gigantul IT, potrivit MarketWatch.

Totodată, clienții și investitorii Apple așteaptă cu nerăbdare lansarea noului iPhone luna viitoare. Conform celor mai recente informații, lansarea ar putea avea loc pe 12 septembrie.

După trei ani în care modelele noi au folosit același design, Apple este, în sfârșit, pregătită să aducă ceva nou. Potrivit informațiilor de până acum, iPhone 8 va avea ramele din jurul ecranului foarte înguste și, cel mai probabil, mascate pentru a părea că întreaga suprafață frontală a device-ului este acoperită doar de ecran. În plus, noul iPhone va face trecerea de la autentificarea pe bază de amprentă la recunoașterea facială.

Apple ar urma să lanseze, la evenimentul din septembrie, și un nou Apple Watch, care ar putea veni de asemenea cu schimbări importante, precum support 4G.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
actiuni
record
iphone