Acțiunile UiPath coboară la un nou minim record

Acțiunile UiPath coboară la un nou minim record
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 12 mai 2022

Acțiunile UiPath au coborât, în premieră, sub prețul de 14 dolari în debutul sesiunii bursiere joi, la un nou minim record, înainte să revină peste acest prag.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Titlurile primului “unicorn” fondat de antreprenori români au atins un minim intraday de 13,66 dolari după primele minute de tranzacționare, pe o piață în scădere.

Acțiunile și-au revenit ulterior, iar în jurul orei 17:00 (ora României) erau cotate la 14,31 dolari/unitate, cu 0,35% peste referința de ieri.

La acest preț, capitalizarea companiei de software fondate de Daniel Dines și Marius Tîrcă se ridică la 7,78 miliarde de dolari.

Isărescu: Va trebui să mărim pasul pentru reducerea ecartului de dobândă față de alte țări din regiune. Creditorii încep să ridice din sprâncene CITEȘTE ȘI Isărescu: Va trebui să mărim pasul pentru reducerea ecartului de dobândă față de alte țări din regiune. Creditorii încep să ridice din sprâncene

Miercuri, acțiunile UiPath s-au corectat cu 9%, peste declinul de 3,18% consemnat la nivelul indicelui Nasdaq Composite.

În ultimele 5 zile de tranzacționare, UiPath a pierdut aproximativ 20% din valoarea de piață, pe fondul reducerii agresive a expunerilor pe acțiunile din tehnologie și al unui sentiment de aversiune la risc, alimentat de îngrijorările legate de presiunile inflaționiste persistente.

Principalii indici bursieri americani se depreciau astăzi cu până la 1,7% la ora menționată.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
actiuni uipath
minim record
capitalizare uipath