Apropierea iernii, perioada ideală pentru îmbunătățirea locuinței. Ofertele de creditare de la Garanti BBVA asigură finanțarea necesară, iar luna dedicata Black Friday reduce costul achizițiilor la comercianți

Apropierea iernii, perioada ideală pentru îmbunătățirea locuinței. Ofertele de creditare de la Garanti BBVA asigură finanțarea necesară, iar luna dedicata Black Friday reduce costul achizițiilor la comercianți
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 nov 2023

Cele mai bune idei pentru renovarea sau îmbunătățirea locuinței apar, firesc, când petrecem mai mult timp acasă. Apropierea iernii este o astfel de perioadă și multe familii decid acum  să-și înnoiască apartamentul sau casa. Iar pentru cei care sunt în căutare de opțiuni de finanțare pentru a-și îndeplini dorințele, creditele de la Garanti BBVA sunt ușor de accesat și foarte avantajoase.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Așadar, ce faci când inspirația și planurile depășesc bugetul disponibil? Suprapunerea ofertelor de Black Friday pe această perioadă aduce reducerea de costuri atât de necesară în astfel de cazuri. Achizițiile de tehnologie, de aparate electronice sau electrocasnice, pentru înnoirea casei și crearea unui mediu îmbunătățit în locuință, ocupă primele locuri în comenzile de Black Friday.

Perioada este, de mulți ani, cea mai bună pentru shopping. Prețurile reduse la comercianți diminuează bugetul necesar pentru îmbunătățirea locuinței, iar ofertele bancare pentru împrumuturi de nevoi personale pot asigura finanțarea rapidă a planurilor pentru a nu rata ofertele specifice.

Un împrumut special de nevoi personale pentru achiziții de tehnologie spre exemplu, cu care poate fi dotată locuința în lunile de iarnă, este oferit de Garanti BBVA, până pe 31 decembrie 2023. Sume de până la 40.000 de lei pot fi obținute de persoane fizice, atât clienți existenți ai bănci, cât și non-clienți, care încasează sau vor încasa salariul într-un cont deschis la Garanti BBVA și solicita un credit de nevoi personale fără garanții reale imobiliare în perioada campaniei.

Oferta “Small” GPL de la Garanti BBVA se aplică atât creditelor noi, cât și celor de refinanțare a altor împrumuturi de nevoi personale fără garanții reale imobiliare contractate la alte instituții bancare.

Împrumuturile sunt acordate în lei, iar perioada maximă de creditare este de 120 de luni (10 ani), cu mențiunea că perioadele de împrumut mai mari de 60 de luni sunt posibile doar pentru refinanțarea creditelor contractate înainte de data de 8 iulie 2020, fără acordarea unei sume suplimentare.

Creditul se acordă cu dobândă fixă, de 8,70% pe an, iar costurile de împrumut mai includ un comision de analiză dosar, în valoare de 250 de lei, și un comision lunar de administrare de 25 de lei.

Concret, un client care împrumută 40.000 de lei, pe o perioadă de 60 de luni, va plăti rate egale de 849,52 lei. Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 10.87%/an, iar valoarea totală plătibilă la finalul perioadei de rambursare de 51.352,74 lei. Mai multe detalii despre structura de costuri și condițiile de împrumut se regăsesc pe www.garantibbva.ro

Oricând în primii trei ani după obținerea creditului clientul poate solicita o perioadă de grație de trei luni, în cazul în care are nevoie de o pauză în plata ratelor. Trebuie să știe că, pentru această perioadă de grație, dobânda calculată, principalul și comisioanele se vor adăuga la soldul creditului și se vor redistribui pe durata rămasă până la rambursare. Comisionul lunar de administrare a creditului lunar nu se va calcula sau capitaliza în perioada de grație. Clientul nu-l va plăti în cele trei luni de grație.

Garanti BBVA este una dintre cele mai dinamice bănci din România și face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, împreună cu Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum.

Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să vizitați http://www.garantibbva.ro, și să urmăriți:

Advertisement

viewscnt
Afla mai multe despre
advertorial
black friday
garanti bbva