Cea mai mare despăgubire achitată anul trecut în baza unei asigurări de viață

Cea mai mare despăgubire achitată anul trecut în baza unei asigurări de viață
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2023

Cea mai mare despăgubire acordată anul trecut în baza unei asigurări de viață a depășit suma de 1,48 milioane lei. În total, valoarea celor mai mari 5 indemnizații plătite în 2022 în baza unor astfel de polițe a fost de peste 4,6 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O analiză suplimentară arată că toate cele cinci indemnizații au fost achitate ca urmare a unor îmbolnăviri grave sau decese ale persoanelor asigurate, cauzate de diferite forme de cancer. Trei dintre polițe au fost contractate individual, o asigurare a fost încheiată prin intermediul unei bănci, iar o alta ca un beneficiu salarial acordat de angajator – toate oferind, însă, protecție financiară familiilor asiguraților.

Țânțarul comun este acum rezistent la insecticide, arată un studiu făcut în Belgia. Cercetătorii avertizează că putem fi mai vulnerabili la virusul West Nile. În România s-au înregistrat deja trei decese CITEȘTE ȘI Țânțarul comun este acum rezistent la insecticide, arată un studiu făcut în Belgia. Cercetătorii avertizează că putem fi mai vulnerabili la virusul West Nile. În România s-au înregistrat deja trei decese

"Asigurările de viață sunt o modalitate responsabilă de a ne asigura că cei dragi vor fi protejați financiar în cazul unor evenimente nefericite, imprevizibile. Ele ne oferă siguranța că familiile noastre vor avea parte de un sprijin, indiferent de ce ne rezervă viitorul", a declarat Alexandru Ciuncan, Președinte & Director General al UNSAR.

Indemnizațiile brute plătite românilor în baza polițelor de asigurare de viață, inclusiv maturitățile și răscumpărările, au crescut anul trecut cu peste 25% față de 2021, până la valoarea de 1.8 miliarde lei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
despăgubire
asigurări de viață