FOTO Hotelul monument istoric al falimentarei City Insurance a fost ofertat pe piață

scris 11 aug 2022

Hotelul El Greco din Capitală, clasificat la patru stele și aflat în portofoliul fostului lider al pieței locale de asigurări, City Insurance, acum în faliment, a fost scos la vânzare.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Imagini pot fi văzute în material și în GALERIA FOTO

Hotelul are 28 de camere, repartizate pe 2 etaje, și se află la 15 minute de mers pe jos de Biblioteca Națională.

CONFIRMARE DOCUMENT România interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Administrația cumpără pentru prețurile mici CITEȘTE ȘI CONFIRMARE DOCUMENT România interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Administrația cumpără pentru prețurile mici

Unitatea a fost construită în 1930, ultima modernizare fiind în 2006. Clădirea este monument istoric.

Prețul de vânzare este decis de către lichidator.

În septembrie 2021, ASF a anunțat a retras autorizația de funcționare și a constatat insolvența City Insurance, cel mai mare asigurător din țară în ultimii trei ani, cu peste 3 milioane de contracte, urmând să ceară instanței deschiderea procedurii falimentului. Instanța s-a pronunțat ulterior în favoarea falimentului.

TAROM caută partener pentru a introduce vânzări de produse la bordul aeronavelor CITEȘTE ȘI TAROM caută partener pentru a introduce vânzări de produse la bordul aeronavelor

Vânzarea polițelor sub tariful notificat, lipsa demersurilor pentru recuperarea creanțelor de la reasigurători, neplata la timp a daunelor, pierderi constante la nivelul filialelor din Grecia și Italia, nerecuperarea creanțelor în regrese și împrumuturi fără substanță economică în valoare de 125 milioane de euro reprezintă principalele motive care au condus la intrarea în faliment a City Insurance, fostul lider al pieței asigurărilor, potrivit datelor prezentate de lichidatorul judiciar al companiei.

FOTO Hotelul monument istoric al falimentarei City Insurance a fost ofertat pe piață

viewscnt
Afla mai multe despre
city insurance
citr
faliment