Signal Iduna își consolidează poziția pe piața din România

Signal Iduna își consolidează poziția pe piața din România

Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE și al Consiliului de Administrație SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2023

Companiile Signal Iduna au înregistrat în primul semestru din 2023, pe piața locală, un volum al primelor brute subscrise de peste 200 milioane de lei, în creștere cu 34% față de perioada similară a anului precedent.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Signal Iduna Asigurare Reasigurare raportează creșteri de 30% pe linia asigurărilor de sănătate în semestrul 1 din 2023 față de aceeași perioadă a anului trecut, atingând un volum al primelor brute subscrise de peste 137 de milioane de  lei.  

CONFIRMARE Allianz schimbă strategia - își separă operațiunile de asigurări pentru companii, inclusiv în România. O nouă denumire CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Allianz schimbă strategia - își separă operațiunile de asigurări pentru companii, inclusiv în România. O nouă denumire

Semestrul I al acestui an a însemnat și creșterea cu 27% a volumului de prime brute subscrise comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut pentru Signal Iduna Asigurări, care are un portofoliu de asigurări generale depășind 45 milioane de lei. Avansul a fost susținut de toate liniile de asigurare, însă cele mai importante creșteri au fost înregistrate pe segmentul asigurărilor de clădiri și bunuri de 40%, pe segmentul asigurărilor de asistență medicală în străinătate 42%, în segmentul asigurărilor de locuințe cu 28%, precum și în cazul asigurărilor de răspunderi profesionale și generale, cu 22%.

„Avem în plan și pentru următoarea perioadă o creștere cu două cifre, atât pe segmentul asigurărilor de sănătate, cât și pe segmentul asigurărilor generale”, declară Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului Signal Iduna Asigurare Reasigurare și al Consiliului de Administrație Signal Iduna Asigurări. 

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.

Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul Signal Iduna este prezent pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria și România.

Pe piața locală, Signal Iduna și-a început operațiunile în anul 2008.

viewscnt
Afla mai multe despre
signal iduna
asigurare