Banca britanică Lloyds ar putea plăti clienților despăgubiri de 1,7 mld de lire, în urma unui spot în care apare Terminatorul

Banca britanică Lloyds ar putea plăti clienților despăgubiri de 1,7 mld de lire, în urma unui spot în care apare Terminatorul
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2017

Banca britanică Lloyds ar putea suporta costuri suplimentare de 1,7 miliarde de lire (2,2 miliarde dolari), sub formă de despăgubiri acordate clienților pentru nereguli în vânzarea asigurărilor față de plăți, în urma unui spot difuzat de Autoritatea pentru Conduită Financiară în care apare capul animat al Terminatorului, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Arnold Schwarzenegger nu a figurat probabil pe lista de riscuri materiale făcută de Lloyds Banking Group pentru acest an, dar campania de promovare lansată de Autoritatea pentru Conduită Financiară pentru informarea clienților băncii a dus la creșterea puternică a solicitărilor de despăgubiri, potrivit unui analist al Morgan Stanley.

În reclamă apare un model animat al capului fostului guvernator al Californiei, aflat pe un tanc care urmărește cumpărătorii dintr-un magazin, cerându-le să ia o decizie acum, înainte de termenul limită stabilit pentru solicitarea de compensații, care expiră în august 2019, scrie News.ro.

Isărescu, către bancheri: Adam Smith vorbea despre o etică a negocierilor, nu neapărat să îți tai clientul la beregată CITEȘTE ȘI Isărescu, către bancheri: Adam Smith vorbea despre o etică a negocierilor, nu neapărat să îți tai clientul la beregată

Lloyds a anunțat că spotul intens urmărit a dus la creșterea solicitărilor de plângeri la o medie de 11.000 pe săptămână, cu aproximativ 2.000 de cereri pe săptămână mai mult decât se aștepta banca. În consecință, directorul financiar George Culmer a spus că există riscul ca banca să crescă provizioanele aferente trimestrului al treilea.

Înainte de expirarea termenului limită pentru depunerea solicitărilor de despăgubiri, Autoritatea pentru Conduită Financiară va mai lansa alte trei campanii, așa că Arnie se va întoarce.

viewscnt
Afla mai multe despre
lloyds
terminatorul