BERD împrumută din nou Agricover, cu 10 milioane de euro

BERD împrumută din nou Agricover, cu 10 milioane de euro
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 17 nov 2020

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) acordă Agricover S.A. un împrumut de 10 milioane de euro pentru capital de lucru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Agricover furnizează fermierilor români tehnologii agricole, în special pentru protecția și nutriția plantelor, sămânță certificată și combustibil.

Fondurile vor ajuta Agricover să își continue expansiunea la nivel național și vor contribui la consolidarea guvernanței corporative, arată BERD într-un comunicat de presă.

AGRIVI, companie din domeniul agritech, a obținut o finanțare de 4 milioane de euro pentru a se extinde în România CITEȘTE ȘI AGRIVI, companie din domeniul agritech, a obținut o finanțare de 4 milioane de euro pentru a se extinde în România

Compania este o subsidiară a Agricover Holding., principalul jucător din agribusiness-ul românesc, entitate în care BERD este și acționar începând cu 2017. Banca a acordat până în prezent împrumuturi de 20 de milioane de euro către Agricover Credit IFN, principala instituție financiară care oferă servicii de finanțare specializate fermierilor români.

În prezent, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding S.A. își desfășoară activitatea peste 1.050 de angajați. Grupul deservește un portofoliu de peste 7.000 de fermieri, care exploatează peste 2,4 milioane de hectare de teren arabil la nivel național.

BERD este un investitor major în România. Până în prezent, Banca a investit 8,8 miliarde de euro în economia țării prin 449 de proiecte.

viewscnt
Afla mai multe despre
agricover
berd