BRD deschide la distanță conturi de PFA pentru clienții săi pentru ca aceștia să poată încasa indemnizația de șomaj tehnic

BRD deschide la distanță conturi de PFA pentru clienții săi pentru ca aceștia să poată încasa indemnizația de șomaj tehnic
scris 7 apr 2020

BRD poate deschide conturi de persoană fizică autorizată de la distanță pentru clienții persoane fizice ai băncii, astfel încât aceștia să poată îndeplini procedura pentru a putea beneficia de indemnizația de șomaj tehnic.

Persoanele fizice autorizate care vor să beneficieze de indemnizația de șomaj tehnic în baza OUG 30/2020 (modificată prin OUG 32) trebuie să depună până la 10 aprilie mai multe acte, inclusiv un extras de cont de PFA. BRD face acum posibilă deschiderea acestor conturi PFA de la distanță pentru persoanele fizice.

ULTIMA ORĂ Miliardarul indian Sanjeev Gupta, noul proprietar al fostului Sidex Galați, a cumpărat în nume propriu Banca Română de Credite și Investiții de la Dorinel Umbrărescu și majorează capitalul CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Miliardarul indian Sanjeev Gupta, noul proprietar al fostului Sidex Galați, a cumpărat în nume propriu Banca Română de Credite și Investiții de la Dorinel Umbrărescu și majorează capitalul

“Am introdus deja un proces simplificat de solicitare la distanță a deschiderii unui cont de persoană fizică autorizată pentru clienții noștri persoane fizice, așa încât aceștia să nu fie nevoiți să se deplaseze la bancă”, a spus Radu Topliceanu, Directorul General Adjunct al BRD Groupe Société Générale, responsabil pentru activitatea de retail.

Clienții BRD care au cont de persoană fizică trebuie să completeze un formular online pe site-ul băncii pentru a obține contul de PFA, urmând să fie contactați de funcționarii băncii.

PFA care nu sunt deja clienți BRD și doresc deschiderea unor astfel de conturi trebuie să urmeze procesul obișnuit de deschidere a relației, în agențiile BRD.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
pfa
persoane fizice autorizate
indemnizatie somaj tehnic
pfa