Compania 595° Solutions se împrumută la ING pentru creșterea producției pe piața din România

Compania 595° Solutions se împrumută la ING pentru creșterea producției pe piața din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2023

ING Bank România a acordat facilități de credit în valoare de 10 milioane de euro companiei 595° Solutions, subsidiara din Brașov a unui grup german care creează, de peste 70 de ani, produse din aluminiu și magneziu pentru sectorul auto, electromobilitate, tehnică medicală și aviație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu fondurile primite, compania vizează creșterea activității de producție pe piața din România. Noua fabrică din Brașov va avea o suprafață de 20.000 de metri pătrați.

PROFIT NEWS TV Educație cu Profit Ana-Maria Neațu, Project Manager Made in Romania: IMM-urile au avut în acest an o pondere mai mică, au câștigat teren startup-urile și companiile mari CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Educație cu Profit Ana-Maria Neațu, Project Manager Made in Romania: IMM-urile au avut în acest an o pondere mai mică, au câștigat teren startup-urile și companiile mari

Produsele dezvoltate de companie sunt distribuite în 30 de țări din Europa, America și Asia.

„Finanțarea este foarte importantă pentru că ne ajută să ne dezvoltăm afacerile în România, ceea ce reprezintă o direcție strategică pentru noi. Planurile noastre de viitor includ dublarea capacității de producție, precum și crearea de noi locuri de muncă, de la 250 la 550 de angajați la noua fabrică din Brașov”, a punctat Arne Amann, CEO al companei 595° Solutions.

viewscnt
Afla mai multe despre
595° solutions
ing