Divizia Private Banking a Raiffeisen Bank, desemnată cel mai bun serviciu de Private Banking din România - comunicat

Divizia Private Banking a Raiffeisen Bank, desemnată cel mai bun serviciu de Private Banking din România - comunicat
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 nov 2016

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia Private Banking a Raiffeisen Bank, a fost desemnată "Cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania" de trei dintre cele mai prestigioase publicații financiare internaționale: Euromoney, Global Finance, The Banker&Professional Wealth Management, se arată într-un comunicat al băncii remis agenției News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank are active de peste 1,1 miliarde euro în administrare în România, serviciile fiind adresate unui număr restrâns de clienți, cu averi ridicate, care accesează consultanță financiară și beneficiază de soluții personalizate.

Potrivit comunicatului, cele trei premii sunt cele mai importante distincții acordate în domeniul Private Banking și este pentru prima oară în România când un serviciu local Private Banking primește această recunoștere.

Aceste distincții sunt oferite în urma unei analize specifice fiecărei publicații, analiză care vizează întreaga gamă de servicii și produse oferite – consultanță financiară, acces la instrumente financiare și servicii conexe, strategia în selecția produselor oferite, monitorizarea și administrarea portofoliilor, adaptarea soluțiilor la nevoile clienților și toleranța lor la risc, condițiilor piețelor financiare în continuă schimbare. De asemenea, este luată în considerare opinia specialiștilor în domeniul Private Banking care analizează serviciile oferite comparativ în fiecare țară.

"Recunoașterea venită din partea acestor trei publicații financiare internaționale este o onoare pentru noi și confirmă ca serviciile și consultanța financiară oferite clienților private banking de către Friedrich Wilhelm Raiffeisen sunt adaptate la nevoile reale ale clienților noștri și la standardele internaționale. Considerăm că avem o mare responsabilitate prin consilierea clienților în administrarea averilor personale și este un angajament pe termen lung", a declarat Andra Ion, director vânzari Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Contextul investițional curent este marcat de dobânzi foarte scăzute si un regim de volatilitate ridicat, dar ameliorarea contextului economic și financiar global, în special la nivelul economiilor dezvoltate, determină investitorii sa fie interesați de soluții alternative la instrumentele cu venit fix și o diversificare mai mare prin accesarea de instrumente cu capital protejat și risc controlat. "Luând în considerare toate acestea, oferim soluții individualizate fiecărui client, cu acces la un univers larg de alternative investiționale cu expunere globală sau regională, consultanță financiară oferită sprijinind astfel clienții nostri în îndeplinirea obiectivelor financiare. Avem în vedere tot timpul dorințele și idealurile fiecărui client, toleranța și capacitatea de a-și asuma riscuri, orizontul investițional, adaptate la contextul economic actual astfel încât soluția oferită să fie real corelată cu toate aceste perspective", a adăugat Andra Ion, diirector vânzari Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Raiffeisen Bank deservește aproximativ două milioane de clienți persoane fizice, 96.000 IMM-uri și 8.000 de companii. Rețeaua Raiffeisen Bank numără peste 480 de unități, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri și 120 de MFM (automate multifuncționale).

viewscnt
Afla mai multe despre
raiffeisen
serviciu