Doi noi membri în Consiliul de Administrație al Alpha Bank România

Doi noi membri în Consiliul de Administrație al Alpha Bank România
Oana Osman
Oana Osman
scris 11 sep 2019

Sorana Baciu și Mariana Antoniou au fost numite în Consiliul de Administrație al Alpha Bank România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sorana Baciu este consultant internațional în management, cu experiența de peste 20 de ani în elaborarea strategiilor și finanțarea afacerilor, precum și în managementul unor companii internaționale și locale. Are o cariera internatională în sectorul băncilor comerciale și de investiții, dar și în industria de petrol si gaze. A activat în functii de management executiv și non-executiv, ca membru în mai multe consilii de administrație. Este activă și în câteva ONG-uri care promovează buna guvernanță corporativă și diversitatea în leadership și conduce, din funcția de președinte, Asociația Administratorilor Independenți din România.

Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, cu un Master în Relații Economice Internaționale, precum și a Universității McGill din Montreal, Canada, unde a obținut un Master în Managementul Politicilor Economice.

Mariana Antoniou are experiență în contabilitate și taxe. Lucrează la Alpha Bank dinn 1987, iar în 2013 a fost numită senior manager al Diviziei de contabilitate și taxe. Este membră în consiliile de administrație la mai multe companii din Grup. În anul 2014 s-a alăturat Hellenic Banking Association (HBA) în calitate de șef al Comisiei de contabilitate și reprezintă HBA în cadrul Comitetului de Contabilitate al Federației Europene a Băncilor. A studiat administrarea afacerilor și contabilitate la Athens University of Economics and Business și deține un MBA de la Hellenic Management Association.

PSD refuză să modifice OUG 114, deși promisese acest lucru CITEȘTE ȘI PSD refuză să modifice OUG 114, deși promisese acest lucru

“Doresc să le urez bun venit în Consiliul de Administrație al Alpha Bank Romania doamnei Sorana Baciu și doamnei Mariana Antoniou. Sunt convins că experiența și expertiza dumnealor vor consolida structura Consiliului și vor îmbunătăți guvernanța noastră corporativă“, a declarat Christos Giampanas, Președintele Consiliului de Administrație al băncii.
Alături de acesta din urmă și de cele două noi membrie, din Consiliul de Administrație al Alpha Bank Romania mai fac parte Sergiu Oprescu (Membru și Presedinte Executiv Supleant al Președintelui CA, și membrii Evanghelos Kalamakis, Nikolaos Zagorisios, Georgios Michalopoulos, Irene Rouvitha Panou și Radu Gheorghe Deac.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
alpha bank
sorana baciu
mariana antoniou
consiliul de administratie