Dragoș Ungureanu, fost director comercial pentru IMM la Banca Transilvania, numit vicepreședinte de risc la BSTDB

Dragoș Ungureanu, fost director comercial pentru IMM la Banca Transilvania, numit vicepreședinte de risc la BSTDB

Dragos Ungureanu. Foto: BSTDB

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 dec 2022

Dragoș Ungureanu, fost director comercial pentru IMM și Microbusiness la Banca Transilvania, a fost numit vicepreședinte de risc la Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB), cu un mandat de patru ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ungureanu a fost propus în funcție de către Guvernul României, în calitate de acționar al BSTDB. El l-a înlocuit pe bulgarul Ivaylo Moskovski, al cărui mandat a expirat vineri.

Ungureanu are o experiență de peste 20 de ani în sectorul financiar și bancar, acumulată în principal în cadrul Băncii Transilvania. Cel mai recent, Ungureanu a ocupat poziția de director comercial pentru IMM și Microbusiness, find responsabil de politica de creditare a Băncii Transilvania și de implementarea și realizarea cu succes a programelor guvernamentale.

Sergiu Manea, CEO BCR, mesaj către clienți în aplicația băncii: Colegii din BCR si Erste, la cel mai înalt nivel, au inițiat întâlniri cu decidenții relevanți în susținerea cauzei României CITEȘTE ȘI Sergiu Manea, CEO BCR, mesaj către clienți în aplicația băncii: Colegii din BCR si Erste, la cel mai înalt nivel, au inițiat întâlniri cu decidenții relevanți în susținerea cauzei României

În calitate de vicepreședinte de risc la BSTDB, Ungureanu va fi responsabil de politica de risc a băncii, de implementarea și monitorizarea proiectelor, de aspectele legate de sustenabilitatea socială și de mediu, precum și de analiza financiară, potrivit băncii.

Cu sediul în Salonic, Grecia, Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre este o instituție financiară internațională înființată de Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Rusia, Turcia și Ucraina.

Banca sprijină dezvoltarea economică și cooperarea regională prin acordarea de împrumuturi, linii de credit, capitaluri și garanții pentru proiecte și prin finanțări comerciale în sectoarele publice și private din țările membre, având un capital autorizat de 3,45 miliarde de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dragos ungureanu
bstdb
banca pentru comert si dezvoltare a marii negre
vicepresedinte risc