EximBank finanțează cu 1 milion de lei producătorul de alimente din semințe de cânepă Canah International

EximBank finanțează cu 1 milion de lei producătorul de alimente din semințe de cânepă Canah International
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2017

Banca de stat EximBank a acordat companiei Canah International, unul dintre principalii fabricanți europeni de produse din semințe de cânepă, fondat de omul de afaceri Dan Lăzărescu, o finanțare de 1 milion de lei destinată continuării investițiilor societății, a anunțat luni banca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Canah International, primul producător de ulei de cânepă din România și singurul procesator integrat și certificat ecologic de semințe de cânepă din Europa care realizează toate produsele (BIO și convenționale) derivate din aceste semințe, își desfășoară activitatea de producție la Salonta, județul Bihor. Fabrica a fost construită în 2007 din fonduri SAPARD, scrie News.ro.

”(…)Ne dorim să continuăm să creștem, să ne diversificăm gama de produse și să ne consolidăm poziția de top pe piața globală pe care activăm. Așadar, pentru noi este important să continuăm investițiile(…)”, a spus fondatorul și administratorul Canah International, Dan Lăzărescu.

OTP a ajuns la un acord pentru a prelua Banca Românească - surse CITEȘTE ȘI OTP a ajuns la un acord pentru a prelua Banca Românească - surse

Societatea a investit permanent în modernizare, astfel că, în 2015, compania și-a dublat capacitatea de procesare la 2.000 de tone semințe pe an, proiect care, de asemenea, a fost realizat având și suportul EximBank.

Produsele companiei, uleiul de cânepă, capsule cu ulei de cânepă, semințe decorticate și făină de cânepă, sunt livrate în proporție de peste 80% în afara granițelor, în special în țări din Europa de Vest, dar și în SUA, sub marca Canah sau sub marcă privată, restul produselor fiind distribuite pe piața internă.

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
canah international