Libra Internet Bank elimină comisionul la deschiderea de cont curent pentru persoane juridice

Libra Internet Bank elimină comisionul la deschiderea de cont curent pentru persoane juridice
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2015

Libra Internet Bank elimină, de la 1 noiembrie, comisionul la deschiderea de cont curent, pentru persoane juridice și aplică un comision unic pentru plățile standard până la 50.000 lei pe tranzacție, în valoare de 6 lei la ghișeu, respectiv 3 lei prin internet banking, au anunțat reprezentanți ai băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am dorit să construim o ofertă foarte competitivă, dar și extrem de clară pentru clienții noștri persoane juridice. În plus, asigurăm procesare 24/7 prin internet banking și o multitudine de funcționalități online, care ușurează activitatea clienților noștri, indiferent de cât de mare este volumul operațional pe care îl gestionează", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Serviciile de Internet Banking și Mobile Banking sunt oferite, de asemenea, clienților în mod gratuit, fără taxe de activare sau de administrare.

Oferta operațională a băncii se adresează tuturor persoanelor juridice atât clienți existenți ai băncii, cât și noilor clienți și este valabilă începând cu data de 1 noiembrie 2015.

Libra Internet Bank are o rețea de 42 de sucursale și se adresează cu preponderență segmentelor de clienți IMM, Corporate, Profesii Liberale și Agricultură. După primul trimestru din 2015, Libra Internet Bank și-a majorat cota de piață până la 0,56%.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
libra bank
comisioane