Libra Internet Bank își mută sediul

Libra Internet Bank își mută sediul
scris 19 nov 2018

Libra Internet Bank, parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH), își mută sediul central în clădirea Phoenix Tower, din București.

Cu o cotă de piață de 1% și o rețea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank se concentrează în principal pe clienți din zona profesii liberale, IMM, real estate și agribusiness, precum și pe zona digitală pentru persoane fizice.

Gabriela Firea: Mi-am depus demisia din funcția de președinte interimar al PSD București CITEȘTE ȘI Gabriela Firea: Mi-am depus demisia din funcția de președinte interimar al PSD București

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996. Din 2003, banca face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanți investitori din Europa Centrală și de Est.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
libra internet bank
sediu