Numire la vârful Raiffeisen Bank România

Numire la vârful Raiffeisen Bank România

Sorin Suciu

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2023

Sorin Suciu preia conducerea Direcției Corporații Regionale și Sector Public din cadrul Raiffeisen Bank România. În noul rol va coordona o echipă alcătuită din peste 100 de angajați și îi va raporta lui Cristian Sporiș, Vice-Președinte & Head of Corporate Banking.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anterior noului rol, Sorin Suciu s-a ocupat de coordonarea întregului segment de corporații și sector public, reprezentat de 8 centre regionale.

Fondurile de pensii private - Peste un miliard de dolari plasați în acțiuni Hidroelectrica CITEȘTE ȘI Fondurile de pensii private - Peste un miliard de dolari plasați în acțiuni Hidroelectrica

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul bancar, Sorin Suciu face parte din echipa Raiffeisen din 2006, cea mai mare parte a timpului în calitate de Regional Corporate Director pentru Constanța. 

 
Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Sorin Suciu și-a început cariera în domeniul bancar în 1997. 

Raiffeisen Bank activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind aproximativ 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.919 de angajați în 291 de unități, 1.124 ATM&MFM și 27.760 POS-uri.  

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin suciu
raiffeisen bank românia