Un defect apărut la rețeaua de electricitate din zona Capitalei a condus la indisponibilitatea serviciilor Raiffeisen

Un defect apărut la rețeaua de electricitate din zona Capitalei a condus la indisponibilitatea serviciilor Raiffeisen
scris 21 oct 2017

Un defect în rețeaua de electricitate din zona București, la ora 4:32 a acestei dimineți, și nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia, a condus la indisponibilitatea serviciilor bancare ale Raiffeisen la primele ore ale zilei, precizează compania de distribuție.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

”În dimineața zilei de 21 Octombrie 2017, la ora 4:32 a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. Până la ora 5:01, E-Distribuție Muntenia a reluat alimentarea către toți clienții, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”, a precizat compania într-un comunicat remis Profit.ro.

În mod normal, defectul nu ar fi putut apărea decât în rețeaua Transelectrica, dacă acesta nu a fost înregistrat de E-Distribuție.

Guvernul merge tot pe mâna sindicatului Morgan Stanley-Raiffeisen Capital pentru listarea Hidroelectrica. Consorțiul a fost angajat în urmă cu aproape 4 ani, după ce a învins mari concurenți CITEȘTE ȘI Guvernul merge tot pe mâna sindicatului Morgan Stanley-Raiffeisen Capital pentru listarea Hidroelectrica. Consorțiul a fost angajat în urmă cu aproape 4 ani, după ce a învins mari concurenți

Defectul a făcut ca majoritatea serviciilor Raiffesen Bank, inclusiv tranzacțiile cu cardul sau prin ATM, să fie indisponibile sâmbătă dimineață, banca invocând, în comunicările către clienți, drept cauză o pană de curent din nordul Capitalei.

Între timp banca a remediat funcționalitatea serviciilor cu cardul la ATM și POS, a paginii de internet și call-center-ulul pentru clienți, urmând să mai remedieze aplicațiile de internet și banking.

viewscnt
Afla mai multe despre
raifeissen
atm
card
pana
defect
electricitate