Un defect apărut la rețeaua de electricitate din zona Capitalei a condus la indisponibilitatea serviciilor Raiffeisen

Un defect apărut la rețeaua de electricitate din zona Capitalei a condus la indisponibilitatea serviciilor Raiffeisen
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2017

Un defect în rețeaua de electricitate din zona București, la ora 4:32 a acestei dimineți, și nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia, a condus la indisponibilitatea serviciilor bancare ale Raiffeisen la primele ore ale zilei, precizează compania de distribuție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

”În dimineața zilei de 21 Octombrie 2017, la ora 4:32 a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. Până la ora 5:01, E-Distribuție Muntenia a reluat alimentarea către toți clienții, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”, a precizat compania într-un comunicat remis Profit.ro.

În mod normal, defectul nu ar fi putut apărea decât în rețeaua Transelectrica, dacă acesta nu a fost înregistrat de E-Distribuție.

Guvernul merge tot pe mâna sindicatului Morgan Stanley-Raiffeisen Capital pentru listarea Hidroelectrica. Consorțiul a fost angajat în urmă cu aproape 4 ani, după ce a învins mari concurenți CITEȘTE ȘI Guvernul merge tot pe mâna sindicatului Morgan Stanley-Raiffeisen Capital pentru listarea Hidroelectrica. Consorțiul a fost angajat în urmă cu aproape 4 ani, după ce a învins mari concurenți

Defectul a făcut ca majoritatea serviciilor Raiffesen Bank, inclusiv tranzacțiile cu cardul sau prin ATM, să fie indisponibile sâmbătă dimineață, banca invocând, în comunicările către clienți, drept cauză o pană de curent din nordul Capitalei.

Între timp banca a remediat funcționalitatea serviciilor cu cardul la ATM și POS, a paginii de internet și call-center-ulul pentru clienți, urmând să mai remedieze aplicațiile de internet și banking.

viewscnt
Afla mai multe despre
raifeissen
atm
card
pana
defect
electricitate