Bogdan Boteanu preia funcția de Global Head of Business Development, Business Banking, în cadrul grupului ING

Bogdan Boteanu preia funcția de Global Head of Business Development, Business Banking, în cadrul grupului ING

Bogdan Boteanu

scris 20 dec 2021

ING Bank anunță numirea lui Bogdan Boteanu, actual Director General Adjunct și Head of Business Banking ING România, în funcția de Global Head of Business Development, Business Banking, în cadrul grupului ING. Din noul său rol, Bogdan Boteanu va coordona activitățile de dezvoltare ale diviziei globale Business Banking, cu accent principal pe Germania și Australia, țări cu mare potențial de creștere pentru ING.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Bogdan Boteanu și-a început cariera în ING România în urmă cu 24 ani, timp în care a ocupat diferite poziții de conducere în cadrul băncii. În ultimii 11 ani, el a condus cu succes divizia Business Banking, construind o echipă puternică și o rețea performantă de vânzări.

Coordonată de Bogdan Boteanu încă de la înființare, divizia Business Banking s-a dezvoltat exclusiv organic și a condus la remodelarea pieței bancare locale pe segmentul antreprenorial. Astăzi, aceasta are o contribuție determinantă la rezultatele financiare ale ING România și este cea mai profitabilă divizie Business Banking din cadrul ING la nivel global.

Biofarm realizează cea mai importantă investiție din industria farmaceutică a ultimilor 30 de ani CITEȘTE ȘI Biofarm realizează cea mai importantă investiție din industria farmaceutică a ultimilor 30 de ani

Bogdan Boteanu va prelua noul său rol la 1 februarie 2022. Succesorul pentru poziția de Head of Business Banking ING Bank România va fi anunțat în perioada următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
bogdan boteanu
ing