Compania norvegiană de plăți mobile Auka lansează în România o aplicație

Compania norvegiană de plăți mobile Auka lansează în România o aplicație
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2019

Auka, furnizor norvegian de servicii de plăți mobile, urmează să lanseze în România aplicația de plată mobilă Settle.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Auka a început deja operațiunile pe piața locală, recrutând angajați pentru echipa de Producție și Tehnologie, pentru a accelera dezvoltarea aplicației Settle înainte de lansare.

Noile condiții pentru Programul \ CITEȘTE ȘI Noile condiții pentru Programul "Prima casă", extins și redenumit "O familie - o casă": pragul de garantare ridicat, noi plafoane de venituri, anumite dobânzi reduse

Funcția principală a aplicației permite oricărei persoane să transfere și să primească bani instant, printr-o varietate de opțiuni de finanțare, folosind doar numărul de telefon pentru identificare. Settle pentru business, o altă funcție importantă a aplicației, permite oricărei companii să accepte plăți digitale fără să se bazeze pe terminalul unui card. 

Auka a fost prima companie nordică ce a dezvoltat o platformă de plăți mobile (mCASH) și prima soluție de plăți mobile în Norvegia.

viewscnt
Afla mai multe despre
auka
plati mobile
settle