Criptomoneda ethereum a atins un nivel record, depășind pentru prima oară 1.500 de dolari pe unitate

Criptomoneda ethereum a atins un nivel record, depășind pentru prima oară 1.500 de dolari pe unitate
scris 4 feb 2021

Ethereum a atins, miercuri, un nivel record, depășind pentru prima oară nivelul de 1.500 de dolari pe unitate, traderii investind în criptomonedă înainte de lansarea contractelor futures pentru ethereum la bursa Chicago Mercantile Exchange, săptămâna viitoare, transmite Reuters.

De la începutul acestui an, ethereum s-a apreciat cu 120%, peste avansul de 30% al bitcoin, și a atins miercuri un nou maxim de 1.576,7 dolari pe unitate, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Profitul OMV Petrom a scăzut cu 64%, dar compania propune păstrarea dividendului CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Profitul OMV Petrom a scăzut cu 64%, dar compania propune păstrarea dividendului

”Listarea contractelor futures pentru ethereum pe o bursă reglementată ar trebui să îmbunătățească structura pieței cripto, permițând investitorilor să câștige expunere pe a doua cea mai importantă criptomonedă  din lume, ca modalitate de diversificare față de bitcoin, sau pentru a proteja expunerile actuale de ethereum”, potrivit unei note a analiștilor JPMorgan adresată clienților.

În frunte cu bitcoin, criptomonedele atrag tot mai mult investitorii mari. În luna ianuarie, interesul investitorilor pentru aceste plasamente a mărit valoarea totală a criptomonedelor la peste 1.000 de miliarde de dolari, în ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ethereum
criptomoneda