Depozitele populației și firmelor au crescut

Depozitele populației și firmelor au crescut
scris 24 sep 2019

Depozitele bancare ale persoanelor fizice și juridice din România au înregistrat un avans de 8,7% în august (4,6% în termeni reali), față de aceeași lună a anului anterior, până la 341,69 miliarde de lei (71,95 miliarde de euro), arată datele Băncii Naționale a României (BNR), publicate marți.

În iulie, față de aceeași lună a anului anterior, depozitele bancare ale persoanelor fizice și juridice din România au înregistrat un avans de 8,8% (4,5% în termeni reali), față de aceeași lună a anului anterior, până la 337,84 miliarde de lei (71,5 miliarde de euro), scrie News.ro.

Noile proiecte ale lui Daniel Zamfir la adresa băncilor: plafonarea dobânzilor, conversia creditelor în valută, îngreunarea executării silite, limitarea cesiunilor CITEȘTE ȘI Noile proiecte ale lui Daniel Zamfir la adresa băncilor: plafonarea dobânzilor, conversia creditelor în valută, îngreunarea executării silite, limitarea cesiunilor

În august, față de aceeași lună a anului trecut, depozitele în lei ale populației au crescut cu 8,8%, până la 124,56 miliarde lei.

Totodată, depozitele în lei ale firmelor au avansat cu 4,6%, până la 98,3 miliarde lei.

Depozitele în valută ale populației și firmelor au crescut cu 12,3%, până la 118,84 miliarde lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
depozite
bnr