Depozitele populației și firmelor au crescut

Depozitele populației și firmelor au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2019

Depozitele bancare ale persoanelor fizice și juridice din România au înregistrat un avans de 8,7% în august (4,6% în termeni reali), față de aceeași lună a anului anterior, până la 341,69 miliarde de lei (71,95 miliarde de euro), arată datele Băncii Naționale a României (BNR), publicate marți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În iulie, față de aceeași lună a anului anterior, depozitele bancare ale persoanelor fizice și juridice din România au înregistrat un avans de 8,8% (4,5% în termeni reali), față de aceeași lună a anului anterior, până la 337,84 miliarde de lei (71,5 miliarde de euro), scrie News.ro.

Noile proiecte ale lui Daniel Zamfir la adresa băncilor: plafonarea dobânzilor, conversia creditelor în valută, îngreunarea executării silite, limitarea cesiunilor CITEȘTE ȘI Noile proiecte ale lui Daniel Zamfir la adresa băncilor: plafonarea dobânzilor, conversia creditelor în valută, îngreunarea executării silite, limitarea cesiunilor

În august, față de aceeași lună a anului trecut, depozitele în lei ale populației au crescut cu 8,8%, până la 124,56 miliarde lei.

Totodată, depozitele în lei ale firmelor au avansat cu 4,6%, până la 98,3 miliarde lei.

Depozitele în valută ale populației și firmelor au crescut cu 12,3%, până la 118,84 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
depozite
bnr