Directorul Deutsche Bank își respectă promisiunea de a investi în acțiunile băncii pe care o conduce

Directorul Deutsche Bank își respectă promisiunea de a investi în acțiunile băncii pe care o conduce
scris 3 sep 2019

Directorul Deutsche Bank, Christian Sewing, va cheltui 15% din salariul net lunar pentru a achiziționa acțiuni la banca pe care o conduce, începând din luna septembrie, arată un document remis de cea mai mare bancă germană autorităților de reglementare, transmite Reuters.

Documentul reprezintă o punere în practică a unei promisiuni făcute de Christian Sewing în luna iulie a acestui an, când a anunțat o restructurare majoră a băncii. Atunci Sewing a promis că va investi "o parte substanțială" din salariul său fix în banca pe care o conduce, scrie Agerpres.

ANALIZĂ Iulie a fost una dintre cele mai bune luni pentru creditare post-criză. Creditul pentru companii a ajuns la același ritm de creștere cu cel pentru populație CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Iulie a fost una dintre cele mai bune luni pentru creditare post-criză. Creditul pentru companii a ajuns la același ritm de creștere cu cel pentru populație

Sewing va cumpăra acțiuni Deutsche Bank în valoare de aproximativ 21.250 euro în data de 22 a fiecărei luni până la finele anului 2022, se arată în comunicatul oficial. Aceasta înseamnă o investiție totală de aproximativ 850.000 de euro, plecând de la ipoteza că Sewing va deține poziția de CEO până atunci.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
christian sewing