Directorul Deutsche Bank își respectă promisiunea de a investi în acțiunile băncii pe care o conduce

Directorul Deutsche Bank își respectă promisiunea de a investi în acțiunile băncii pe care o conduce
scris 3 sep 2019

Directorul Deutsche Bank, Christian Sewing, va cheltui 15% din salariul net lunar pentru a achiziționa acțiuni la banca pe care o conduce, începând din luna septembrie, arată un document remis de cea mai mare bancă germană autorităților de reglementare, transmite Reuters.

Documentul reprezintă o punere în practică a unei promisiuni făcute de Christian Sewing în luna iulie a acestui an, când a anunțat o restructurare majoră a băncii. Atunci Sewing a promis că va investi "o parte substanțială" din salariul său fix în banca pe care o conduce, scrie Agerpres.

ANALIZĂ Iulie a fost una dintre cele mai bune luni pentru creditare post-criză. Creditul pentru companii a ajuns la același ritm de creștere cu cel pentru populație CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Iulie a fost una dintre cele mai bune luni pentru creditare post-criză. Creditul pentru companii a ajuns la același ritm de creștere cu cel pentru populație

Sewing va cumpăra acțiuni Deutsche Bank în valoare de aproximativ 21.250 euro în data de 22 a fiecărei luni până la finele anului 2022, se arată în comunicatul oficial. Aceasta înseamnă o investiție totală de aproximativ 850.000 de euro, plecând de la ipoteza că Sewing va deține poziția de CEO până atunci.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
deutsche bank
christian sewing