Ether a urcat la un preț record

Ether a urcat la un preț record
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 3 nov 2021
Prețul criptomonedei ether a urcat miercuri la un maxim record, de 4.656,62 dolari. Ether, moneda platformei blockchain ethereum, este a doua criptomonedă ca importanță, după bitcoin. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fed anunță că va reduce programul de achiziții, destinat redresării economiei, începând de luna aceasta CITEȘTE ȘI Fed anunță că va reduce programul de achiziții, destinat redresării economiei, începând de luna aceasta

Criptomoneda a urcat cu peste 10% de la începutul săptămânii și cu 530% de la începutul anului.

Creșterea apetitului pentru risc al investitorilor în ultimele săptămâni și atingerea unui nou maxim istoric de către bitcoin pe 20 octombrie au susținut creșterea recentă a monedei ether. Interesul pentru ether este stimulat și de NFT-uri, multe fiind bazate pe tehnologia ethereum.

De la finele lunii septembrie, piața criptomonedelor a reluat ascensiunea, după o perioadă în care măsurile dure anunțate de China au speriat investitorii. Miercuri, bitcoin se tranzacționează la peste 63.000 de dolari, după ce a atins, la finele lunii trecute, un maxim istoric de 66.974,77 dolari.

Cea mai mare bancă din Australia, Commonwealth Bank of Australia, a anunțat astăzi că va deveni prima bancă australiană care va oferi clienților servicii de tranzacționare a criptomonedelor.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ether
bitcoin
criptomonede