Eurolife ERB România, creștere cu 62% a primelor brute subscrise în 2017

Eurolife ERB România, creștere cu 62% a primelor brute subscrise în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2018

Grupul Eurolife ERB Asigurări, ce deține în România companiile Eurolife ERB Asigurări de Viață și Eurolife ERB Asigurări Generale, a avut în 2017 prime brute subscrise de aproximativ 110 milioane lei, în creștere cu 62% comparativ cu sfârșitul anului 2016, un profit net consolidat de peste 3 milioane de lei, dar și cheltuieli investiționale în sumă de 4,6 milioane lei, dublu față de anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Rezultatele înregistrate în 2017 au fost în linie cu așteptările, cu atât mai mult cu cât au fost înregistrate pe fondul inițierii unui amplu proces de redefinire totală a business-ului din punct de vedere strategic”, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări. “În 2017, am continuat să punem bazele dezvoltării pe termen lung, alocând un buget semnificativ de investiții în zona dezvoltării digitale – atât în platformele interne, cât și externe, precum și dezvoltării de noi produse și atragerii de specialiști, toate acestea în paralel cu menținerea programelor de loialitate pentru clienții noștri. Calitatea de membru al holdingului canadian Fairfax Financial Holdings Limited ne oferă premisele unei expansiuni sustenabile prin trecerea către canale de vânzare integrate – rețele de brokeri, vânzări directe - și structurarea de produse inovative adaptate consumatorului modern. În același timp, expertiza completă și complexă pe care am dezvoltat-o pe parcursul celor peste 10 ani în segmentul de bancassurance rămâne un pilon important pentru strategia noastră de dezvoltare”. 

Rezultatele anului 2017 au fost susținute de preferința românilor pentru produsele tradiționale și de protecție. Astfel, s-a menținut tendința crescătoare pe segmentul asigurărilor de viață (avans de peste 50%), susținută și de cererea pentru produsele individuale - independente de contractarea unui credit. Și asigurările de viață cu componenta de economisire au înregistrat un avans de peste 20%, în termeni de prime brute subscrise.

Pe segmentul asigurărilor de protecție, polițele facultative de locuință („Casa Ta”) înregistrând un avans de 28%, în timp ce polițele care acoperă riscul de accident (Protect Accident) au ajuns la prime subscrise în creștere cu peste 18%.

Facebook confirmă că a încheiat parteneriate pentru transfer de date cu cel puțin patru companii chineze, între care Huawei CITEȘTE ȘI Facebook confirmă că a încheiat parteneriate pentru transfer de date cu cel puțin patru companii chineze, între care Huawei

Eurolife ERB Asigurări România este o companie de top pe segmentul asigurărilor, cu o experiență de peste 10 ani pe piața locală. Compania acoperă un portofoliu complex de riscuri: asigurări de viață, asigurări de invaliditate, asigurări de șomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de răspundere civilă, unit-linked.

Eurolife ERB România include companiile Eurolife ERB Asigurări de Viață, ce ocupă locul 7 pe segmentul asigurărilor de profil (potrivit ASF) și Eurolife Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife ERB Insurance Group al cărei principal acționar este holdingul canadian Fairfax Financial Holdings Limited. Prin subsidiarele sale, acesta este implicat în asigurări și reasigurări de proprietate și de accident, precum și în managementul investițiilor.

În prezent, peste 150 000 de clienți dețin polițe de asigurare emise de Eurolife ERB Asigurări România.

viewscnt
Afla mai multe despre
eurolife erb asigurari