Indicele Robor la 3 luni a urcat

Indicele Robor la 3 luni a urcat
scris 23 ian 2019

Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima lună, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Națională a României (BNR).

Robor la trei luni este indicatorul principal în funcție de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei, scrie News.ro.

Marți, indicele a stagnat la 2,97%.

Percheziții ale Poliției Capitalei la persoane suspectate că ar fi spart casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo CITEȘTE ȘI Percheziții ale Poliției Capitalei la persoane suspectate că ar fi spart casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo

Miercuri, indicele a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din 24 decembrie 2018, când a fost 3,03%.

Totodată, miercuri, indicele Robor la șase luni a urcat la 3,31%. Acesta este cel mai mare nivel din 28 decembrie 2018, când a fost 3,33%.

Robor (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituțiile bancare din România, în lei, iar evoluția sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piață.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
robor
bnr