ING, acuzată de spălare de bani

ING, acuzată de spălare de bani
scris 18 mar 2019

Creditorului olandez ING nu i se permite să-și facă noi clienți pe piața italiană atât timp cât nu îmbunătățește monitorizarea comportamentului clienților, a anunțat Banca Centrală a Italiei, transmit Bloomberg, Reuters și site-ul DutchNews.nl.

Decizia vine în urma inspecțiilor organizate de Banca d'Italia în perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, care au arătat că subsidiara ING din Italia nu a făcut suficient pentru a preveni tranzacțiile de spălare de bani prin conturile sale, scrie Agerpres.

Rentabilitatea fondurilor de pensii private a scăzut în 2018 și s-a situat sub inflație. Totuși, de la înființare și până la finele anului 2018, rentabilitatea fondurilor depășește creșterea prețurilor CITEȘTE ȘI Rentabilitatea fondurilor de pensii private a scăzut în 2018 și s-a situat sub inflație. Totuși, de la înființare și până la finele anului 2018, rentabilitatea fondurilor depășește creșterea prețurilor

În septembrie, justiția olandeză a ajuns la un acord amiabil cu ING în legătură cu un dosar de spălare de bani, grupul financiar olandez acceptând să plătească 775 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing
banca centrală a italiei