Intesa Sanpaolo renunță la oferta de preluare a Generali

Intesa Sanpaolo renunță la oferta de preluare a Generali
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2017

Intesa Sanpaolo, a doua mare bancă din Italia în funcție de active, a renunțat la lansarea unei oferte de preluare a companiei Assicurazioni Generali, considerând că aceasta nu ar fi contribuit la îmbunătățirea perspectivelor sale de creștere, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Banca a analizat posibilitatea de a prelua Generali în cadrul stategiei sale de dezvoltare pe piața asigurărilor, administrării activelor și de private banking, scrie News.ro.

Totuși, Generali, cea mai mare companie de asigurări din Italia și una dintre cele mai mari din Europa, a arătat foarte clar că orice propunere din partea Intesa ar fi considerată ostilă.

Lista completă a câștigătorilor premiilor Oscar 2017. Gafă de proporții la decernarea premiului pentru \ CITEȘTE ȘI Lista completă a câștigătorilor premiilor Oscar 2017. Gafă de proporții la decernarea premiului pentru "cel mai bun film"

Mai mult decât  atât, mulți analiști și unii directori din sectorul financiar italieni s-au arătat sceptici că Intesa ar obține suficiente economii care să justifice o preluare ostilă, în special având în vedere că combinările dintre asigurători și grupuri bancare au adus profituri scăzute în ultimii ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
intesa sanpaolo
assicurazioni generali