Lansarea MultiCont: noua alternativă la conturile de economii pentru părinții moderni

Lansarea MultiCont: noua alternativă la conturile de economii pentru părinții moderni

Mihaela Bîciu, CEO Investimental

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 11 oct 2023

Investimental anunță lansarea unei noi functionalități pentru piața locala: MultiCont.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

“În lumea financiară de azi în continuă schimbare, flexibilitatea și adaptabilitatea sunt esențiale. Iar părinții sunt în căutarea unor soluții flexibile și mai eficiente pentru a economisi și a investi pentru viitorul copiilor lor. Cu posibilitatea de a deschide până la 3 conturi suplimentare în RON și EUR, părinții pot separa și organiza fondurile în funcție de diferitele lor obiective – fie că este vorba de studiile universitare ale copilului, tabere sau chiar primul automobil”, a declarat Mihaela Bîciu, CEO Investimental.

Cum funcționează MultiCont?

Personalizare cont: Un alias unic, de până la 20 de caractere, poate fi alocat fiecărui cont de tranzacționare, asigurându-se astfel o identificare facilă. Fie că e numele copilului sau o anumită strategie de investiții, contul poate fi accesat ușor din Portal.
Alimentare ultra rapida: Clienții pot transfera cu ușurință fonduri între conturi și pot tranzacționa ușor, asigurându-se că sumele sunt direcționate corespunzător.

Control integral: Atât pentru părinții care își doresc un viitor sigur pentru copiii lor, cât și pentru cei care doresc să testeze strategii variate de investiții sau să acumuleze fonduri pentru un proiect personal, MultiCont reprezintă alternativa modernă la conturile de economii tradiționale, oferind adaptabilitate și control în fața provocărilor financiare.

“MultiCont nu este doar o facilitate asociată contului de investiții. Suntem convinși ca este o punte către bursă, oferind oportunități neexplorate până acum. Încurajez fiecare părinte să privească dincolo de metodele tradiționale de economisire și să descopere potențialul pe care bursa îl poate oferi pentru viitorul copiilor sai.” a declarat Cristian Paul, Președinte CA Investimental

Investimental a pregătit un Ghid MultiCont, cu explicații pas cu pas, pentru a răspunde oricăror întrebări și a asigura claritate în această nouă abordare de investiții.

Investimental este primul broker autorizat pentru tranzacții bursiere la BVB din ultimii 14 ani, care și-a început activitatea in iulie 2023. Principalul investitor al Investimental, Sacha Dragic, a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai importanți antreprenori din România, grupul Superbet, pe care l-a fondat, depășind deja valoarea de 2,5 miliarde de euro.

Proiectul este construit și dezvoltat de o echipă de profesioniști cu experiență vastă în servicii financiare. Investimental crede într-o abordare flexibilă de a lega piața investițiilor de cei care doresc să obțină mai mult de la banii lor prin solutii moderne și prietenoase.

viewscnt
Afla mai multe despre
investimental
multicont