Libra Internet Bank a înregistrat un profit net de aproape 24 milioane lei, în 2015

Libra Internet Bank a înregistrat un profit net de aproape 24 milioane lei, în 2015
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2016

Libra Internet Bank a obținut un profit net de aproape 24 milioane lei, în 2015, și o creștere a activelor nete de 45%, reprezentând cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a băncii, au anunțat, luni, reprezentanți ai băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Ne caracterizează pasiunea și atenția deosebita pentru satisfacția clienților noștri și cred ca aceste lucruri explica în mare masură rezultatele deosebite pe care le-am obținut. În continuare, ne vom concentra pe atragerea de clienți noi din zona profesiilor liberale și a companiilor, dar și pe lansarea unor produse noi și spectaculoase pe zona digital", a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

La finalul anului 2015, volumul total al activelor nete deținute de banca s-a ridicat la 2,4 miliarde lei, triplându-se, astfel, în ultimii 3 ani.

Depozitele au ajuns la un total de 2,2 miliarde lei, în creștere cu 49% comparativ cu 2014.

\ CITEȘTE ȘI "Panama Papers", documentele care dezvăluie cum politicieni și vedete internaționale au folosit firme offshore

În același timp, soldul creditelor s-a ridicat la peste 1,3 miliarde lei, în condițiile în care rată creditelor neperformante a fost de 7,8%, sub media pieței.

Libra Internet Bank are în prezent o rețea de 44 de sucursale care deservesc preponderent clienți din segmentele profesii liberale, IMM, corporate și agribusiness.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank