Libra Internet Bank are o nouă conducere

Libra Internet Bank are o nouă conducere

Cristina Mahika-Voiconi

Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2023

Cristina Mahika-Voiconi a preluat funcția de Director General al Libra Internet Bank, odată cu avizarea primită în acest sens din partea Băncii Naționale a României.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristina Mahika-Voiconi face parte din echipa Libra Internet Bank din 1999. În calitate de Director General Adjunct, a coordonat, în perioada 1999-2010, Aria de Risc, iar din 2010 și până la preluarea funcției de Director General, Aria de Vânzări. Este, de asemenea, membru în Consiliul de Administrație al Libra Internet Bank și face parte din Comitetul de Direcție al băncii.

Austria nu sprijină introducerea unei taxe pe profiturile suplimentare ale băncilor CITEȘTE ȘI Austria nu sprijină introducerea unei taxe pe profiturile suplimentare ale băncilor

Libra Internet Bank a avut un profit net de 160,7 milioane de lei în Semestrul I din 2023, ceea ce reprezintă o creștere cu 46% față de aceeași perioadă din 2022. Activele nete totale au ajuns la 10,3 miliarde lei după primele șase luni ale acestui an, valoare cu 6% mai mare decât cea de la finalul lui 2022.

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București.

Libra Internet Bank are o rețea de 55 de sucursale și a fost desemnată, în ultimii trei ani, cel mai bun angajator din România în domeniul financiar-bancar.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
cristina mahika-voiconi