Netopia Payments și Alpha Bank lansează un serviciu de transfer instant al banilor pe card

Netopia Payments și Alpha Bank lansează un serviciu de transfer instant al banilor pe card

Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2019

Procesatorul de plăți electronice Netopia Payments, în parteneriat cu Alpha Bank Romania, lansează un serviciu de transfer instant de bani și oferă Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viva Credit este primul comerciant care utilizează această opțiune de transfer de la Netopia Payments, pentru a oferi credite instant clienților săi. Semnarea acordului pentru credit se desfășoară online, prin completarea unui formular de către client, iar întregul proces de finanțare este automatizat. Verificările se realizează printr-un API, iar banii sunt trimiși instant pe cardul clientului. Serviciul de transfer de bani rapid al unei finanțări în cardul indicat de client este dezvoltat de către Netopia Payments, și implementat în parteneriat cu Alpha Bank Romania, utilizând soluțiile Mastercard Send și VISA Direct. 

FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România CITEȘTE ȘI FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România

Potrivit Netopia, serviciul este funcțional pentru orice industrie și poate fi folosit inclusiv pentru restituirea automată a contravalorii produselor către clienții magazinelor online, în cazul retururilor, direct pe cardul salvat în contul înregistrat pe site-ul comerciantului.

viewscnt
Afla mai multe despre
netopia payments
alpha bank
transfer bani