Netopia Payments și Alpha Bank lansează un serviciu de transfer instant al banilor pe card

Netopia Payments și Alpha Bank lansează un serviciu de transfer instant al banilor pe card

Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments

scris 25 nov 2019

Procesatorul de plăți electronice Netopia Payments, în parteneriat cu Alpha Bank Romania, lansează un serviciu de transfer instant de bani și oferă Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar.

Viva Credit este primul comerciant care utilizează această opțiune de transfer de la Netopia Payments, pentru a oferi credite instant clienților săi. Semnarea acordului pentru credit se desfășoară online, prin completarea unui formular de către client, iar întregul proces de finanțare este automatizat. Verificările se realizează printr-un API, iar banii sunt trimiși instant pe cardul clientului. Serviciul de transfer de bani rapid al unei finanțări în cardul indicat de client este dezvoltat de către Netopia Payments, și implementat în parteneriat cu Alpha Bank Romania, utilizând soluțiile Mastercard Send și VISA Direct. 

FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România CITEȘTE ȘI FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România

Potrivit Netopia, serviciul este funcțional pentru orice industrie și poate fi folosit inclusiv pentru restituirea automată a contravalorii produselor către clienții magazinelor online, în cazul retururilor, direct pe cardul salvat în contul înregistrat pe site-ul comerciantului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
netopia payments
alpha bank
transfer bani